Adriano Events

locația pe care o cauți

Te așteptăm să celebrezi evenimentul dorit într-un cadru modern, spațios și plin de culoare la Adriano Events. Îți punem la dispoziție toate dotările necesare, o parcare generoasă, spațiu special amenajat pentru fumat, bar și restaurant propriu.

 

Cu implicarea personalului pregătit și experimentat suntem siguri că evenimentul petrecut la Adriano Events va fi unul memorabil, de calitate, în măsură să satisfacă cele mai exigente pretenții.

Confort

Indiferent de dimensiunea evenimentului tău, nuntă, botez, evenimente corporate, petrecere privată sau majorat, capacitatea de 200 de locuri și spațiul pe care-l ai la dispoziție îți va asigura tot confortul dorit.

Un meniu pe gustul tău!

Adriano Events îți oferă un meniu diversificat, rafinat și generos. Aveți posibilitatea de a vă creea propriul meniu, după gust, fără a face rabat la calitate. În completare, vă oferim pachete complete de băuturi care includ răcoritoare, băuturi alcoolice, cat si cocktail-uri.

Adriano Events are o bucătarie proprie dotată si utilată după standarde europene.

Echipa de bucătari vă poate oferi atât meniuri tradiționale românești cât și meniuri internaționale iar echipa de ospătari experimentați sunt gata să vă ofere ție și invitaților tăi servicii la cele mai înalte standarde.

 

Vă invităm să petreceți momente de neuitat la Adriano Events!

Programați-vă

Pentru relații și detalii vă rugăm să sunați la
  0743 419 113 (administrator)