Declinare de responsabilitate
Această declinare de responsabilitate („Declinare de responsabilitate”) stabilește liniile directoare generale, dezvăluirile și condițiile de utilizare de către dvs. a site-ului web aflat la adresa pizzaadriano.ro („Site web” sau „Serviciu”) și a oricăruia dintre produsele și serviciile sale conexe (colectiv, „Servicii”).

Această declinare de responsabilitate este un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs. („Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.”) și ADYASV SRL în calitate de operator al site-ului web („Operator”, „noi”, „noi” sau „al nostru”). Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să fiți obligați de termenii acestei clauze de declinare a responsabilității.

Dacă intrați în această declinare de responsabilitate în numele unei companii sau al unei alte persoane juridice, declarați că aveți autoritatea de a lega această entitate de această declinare de responsabilitate, caz în care termenii „Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.” se vor referi către o astfel de entitate. Dacă nu aveți o astfel de autoritate sau dacă nu sunteți de acord cu termenii acestei clauze de declinare a responsabilității, nu trebuie să acceptați această clauză de declinare de responsabilitate și nu puteți accesa și utiliza site-ul web și serviciile.

Recunoașteți că această Declinare de responsabilitate este un contract între dvs. și Operator, chiar dacă este electronic și nu este semnat fizic de dvs. și guvernează utilizarea site-ului și a Serviciilor de către dvs.

Conținut și postări
Nu puteți modifica, imprima sau copia nicio parte a site-ului sau particularități ale serviciilor oferite. Includerea oricărei părți a site-ului web și a serviciilor într-o altă lucrare, fie în format tipărit sau electronic sau într-o altă formă sau includerea oricărei părți a site-ului web și a serviciilor pe o altă resursă prin încorporarea, încadrarea sau altfel fără permisiunea expresă, explicită, în scris a operatorului este interzisă.

Testimoniale
Mărturiile sunt primite sub diferite forme printr-o varietate de metode de depunere și nu sunt primite contra cost. Mărturiile nu sunt neapărat reprezentative pentru toți cei care vor utiliza Serviciile, iar Operatorul nu este responsabil pentru opiniile sau comentariile postate pe site și nu le împărtășește neapărat. Toate opiniile exprimate sunt strict punctele de vedere ale autorului recenziei.

Mărturiile afișate sunt date textual, cu excepția corecțiilor gramaticale sau de erori de tastare. Este posibil ca unele mărturii să fi fost editate pentru claritate sau scurtate în cazurile în care mărturia originală a inclus informații străine fără relevanță pentru publicul larg. Mărturiile pot fi revizuite pentru autenticitate înainte de a fi postate pentru vizualizare publică.

Despăgubiri și garanții
Deși am făcut toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile conținute pe site-ul web sunt corecte, Operatorul nu este responsabil pentru orice erori sau omisiuni sau pentru rezultatele obținute din utilizarea acestor informații. Toate informațiile de pe site sunt furnizate „ca atare”, fără nicio garanție de exhaustivitate, acuratețe, actualitate sau rezultatele obținute din utilizarea acestor informații și fără nicio garanție de niciun fel, expresă sau implicită.

Operatorul nu va fi în niciun caz răspunzător față de dvs. sau de oricine altcineva pentru orice decizie luată sau acțiune întreprinsă în baza informațiilor de pe site-ul web sau pentru orice daune consecutive, speciale sau similare, chiar dacă este informat despre posibilitatea unor astfel de daune. Informațiile conținute pe site-ul web și orice pagini legate de și de la acesta pot fi modificate în orice moment și fără avertisment.

Intervenții
Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment această declinare de responsabilitate sau termenii acesteia referitoare la site-ul web și servicii, cu efect după publicarea unei versiuni actualizate a acestei declinări de responsabilitate pe site-ul web. Când o vom face, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța. Utilizarea continuă a site-ului web și a serviciilor după astfel de modificări va constitui consimțământul dvs. pentru astfel de modificări.

Exonerare
Produsele comercializate de ADYASV SRL prin intermediul platformei aflate la adresa pizzaadriano.ro sau în locația fizică situată la adresa Strada Transilvaniei nr.32, Municipiul Brăila, Județul Braila, pot conține ingrediente sau substanțe care pot cauza alergii sau intoleranțe alimentare cum ar fi dar nelimitându-se la: cereale care conțin gluten, și anume: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelta, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate.Crustacee și produse derivate. Ouă și produse derivate. Pește și produse derivate. Arahide și produse derivate. Soia și produse derivate. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză). Fructe cu coajă lemnoasă, adică: migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan (Carya illinoinensis), nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), precum și produse derivate, exceptând fructele cu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă. Țelină și produse derivate. Muștar și produse derivate. Semințe de susan și produse derivate. Moluște și produse derivate.

Declinări de responsabilitate
Recunoașteți că ați citit această Declinare de responsabilitate și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, sunteți de acord cu această declinare de responsabilitate.

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această Renunțare sau doriți să ne contactați cu privire la orice problemă legată de aceasta, puteți face acest lucru prin intermediul formularului de contact.

Acest document a fost actualizat ultima dată pe 15 martie 2021